Termeni si conditii

Cosmetice Roua

Navigarea pe site, culegerea informațiilor și plasarea unei comenzi către ROUA reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile afișate pe site-ul www.cosmeticeroua.ro

Acești termeni pot fi actualizați oricând de către S.C. ROUA BOTANICALS S.R.L, fără a avea obligația de a notifica vreun utilizator, vizitator sau client în prealabil.

Pagubele sau pierderile de orice natură ale clienților în urma achizițiilor de pe  www.cosmeticeroua.ro vor fi compensate maximum în limita prețului de cumpărare al produselor.

ROUA nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în site-ul www.cosmeticeroua.ro, dar se străduieşte în permanență să corecteze și să completeze informațiile prezentate.

Datele personale furnizate către S.C. ROUA BOTANICALS S.R.L sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor în vigoare. S.C. ROUA BOTANICALS S.R.L nu furnizează adresele de e-mail unor terți, nu încurajează spam-ul și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea să solicite ştergerea din baza de date a adreselor furnizate.

Prețurile sunt actualizate la zi. Pentru produsele cu menţiunea „nu este pe stoc” sau „în curand”, S.C. ROUA BOTANICALS S.R.L nu poate garanta prețul de vânzare și nu se pot lansa comenzi pentru aceste produse. Disponibilitatea este afișată în timp real. Disponibilitatea se poate modifica oricând pe parcursul procesării unei comenzi.

Produsele comercializate prin intermediul www.cosmeticeroua.ro sunt noi, prezentate în ambalajul original al producătorului iar în momentul livrării sunt însoțite de factură. La cerere se poate trimite certificat de conformitate.

S.C. ROUA BOTANICALS S.R.L își rezervă dreptul de a-și selecta clienții sau de a refuză colaborarea cu clienții ce manifestă comportament și limbaj inadecvat sau au în istoric comenzi refuzate/neridicate.

RECLAMAȚII

Toate reclamaţiile referitoare la lipsuri din colet, neconformitate produse, erori de facturare, alte produse primite decât cele comandate, vă rugăm să le efectuaţi în termen de 5 zile de la primirea coletului. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru reclamaţiile primite după această perioadă.

Pentru orice va rugam reclamație va rugam sa ne contactati la telefon 0729990303 in timpul programului de lucru Luni-Vineri 8:00-17:00 sau la rouabotanicals@gmail.ro.

Ne străduim să soluţionăm reclamaţiile într-un timp cât mai scurt şi în mod favorabil pentru clienţii noştri!

IMPORTANT O serie de produse presupun condiţii de păstrare specifice, astfel, reclamaţii ulterioare de calitate nu pot fi primite şi compensate, având în vedere lipsa controlului nostru pentru condiţiile de păstrare.

PREȚURI

Politica noastră presupune prețuri corecte și stabile pe termen lung.
Toate prețurile din acest site în varianta pe limba română sunt exprimate în lei (RON). Prețurile nu includ taxele de transport. Taxele de transport sunt calculate de sistemul site-ului și vor fi afişate la finalizarea comenzii.
Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile de vânzare afişate pe site, fără o notificare prealabilă către client.

PRELUCRAREA COMENZILOR

Nu exista comanda minimă obligatorie, o comanda poate conține oricate produse ROUA doriți.
Poți să comanzi produsele ROUA și la telefon 0724542402, la cosmeticeroua@gmail.com sau lăsând mesaj privat pe paginile noastre de Facebook și Instagram.
Vă rugăm să includeți în comanda următoarele date: nume produs, gramaj (unde este necesar), număr bucăți, nume, prenume, adresa de livrare, interval orar preferat pentru livrare, număr telefon mobil și adresa e-mail.

IMPORTANT în urma plasării comenzii veți primi un răspuns automat de confirmare a comenzii. În cazul în care nu primiți un răspuns din partea noastra în termen de 24 de ore de la plasarea comenzii, vă rugăm să ne contactați.

S.C. ROUA BOTANICALS S.R.L își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor şi prin contactarea telefonică a clienţilor.

 

FRAUDĂ

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului cosmeticeroua.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul cosmeticeroua.ro, va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor cosmeticeroua.ro și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

 

LITIGII

Orice litigiu apărut între Clienți și Societate va fi rezolvată prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din Ploiești, România.

 

DISCLAIMER

Informațiile conținute pe acest site sunt publicate cu scop de informare, declarațiile făcute în ceea ce privește produsele, ingredientele și efectele lor  sunt culese din literatura de specialitate, specificațiile tehnice ale produselor cosmetice și specificațiile tehnice ale producătorilor de materii prime. Produsele noastre sunt sigure, neprezentând efecte adverse pentru sanatate. Nu cauzează efecte nedorite câtă vreme sunt folosite în scopul pentru care au fost produse, în condiții normale și respectand perioada de garanție. Au fost testate și evaluate conform exigentelor regulamentului 1223/2009/EC, de către evaluator calificat al sigurantei. Produsele nu conțin substanțe interzise, iar ingredientele din care sunt făcute respecta toate condițiile legale de siguranta. Produsele nu au fost testate pe animale.

 

PENTRU UZ PERSONAL

Răspunderea S.C. ROUA BOTANICALS S.R.L este limitată la valoarea bunurilor şi nu include niciun prejudiciu indirect. Produsele noastre sunt destinate pentru uz personal, fie ele achiziţionate direct de la noi sau de la partenerii noştri contractuali.

 

DISPOZIȚII FINALE

DEPLIN își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice alte modificări asupra site-ului www.cosmeticeroua.ro, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Pentru informații suplimentare vă puteți adresa la departamentul potrivit, datele sunt afişate la rubrica de contact.

Roua e despre slow-beauty şi slow-living.
E despre natura ca curăţă şi îngrijeşte.
E despre piele care arată bine şi se simte bine.