Metode de plată

Cosmetice Roua

Plata online

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau cu cardul firmei, în condiții de siguranță deplină. Plata prin card este o metodă sigura deoarece datele cardului tău nu vor fi stocate de către procesator, ele fiind securizate și incriptate. Pentru efectuarea plății vei introduce numărul cardului tău, data expirării și codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce conține și semnătura ta). Tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii tale,  indiferent de valuta pe care o ai in cont.

Plata prin transfer bancar

Se poate efectua plata prin transfer bancar urmând ca produsele sa fie livrate după încasarea banilor în contul prestatorului – ROUA BOTANICALS SRL.

Important:

În cazul plăților online Vânzătorul/Prestatorul nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărator, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a cardului diferă față de moneda națională (leul românesc).

Roua e despre slow-beauty şi slow-living.
E despre natura ca curăţă şi îngrijeşte.
E despre piele care arată bine şi se simte bine.