Metode de livrare

Cosmetice Roua

Livrăm produsele Roua oriunde pe teritoriul României. În mod obișnuit, livrarea se face  în maxim 72 de ore de la plasarea comenzii. Există și cazuri excepționale (cum ar fi perioada sărbătorilor) când livrarea poate fi întârziată datorită programului aglomerat de livrări sau a imposibilității firmelor de curierat de a livra un număr mare de comenzi. În cazul în care produsul nu poate fi livrat sau din diverse motive se întârzie livrarea, te vom anunța din timp și vom încerca să găsim o soluție pentru a rezolva problema.

Livrarea se face prin intermediul unei firme de curierat rapid. Taxa de livrare a coletelor este de 18 lei (T.V.A. inclus) indiferent de destinație. Taxa se aplică coletelor de maxim 1 kg. Pentru colete care depășesc greutatea de 1kg, se adaugă câte 4 lei (T.V.A. inclus) pentru fiecare kilogram suplimentar.

Dacă nu locuiești în România și îți dorești un produs Roua, te rugăm să ne scrii pe adresa rouabotanicals@gmail.com pentru a stabili cum să ajungă la tine produsele Roua.

Roua e despre slow-beauty şi slow-living.
E despre natura ca curăţă şi îngrijeşte.
E despre piele care arată bine şi se simte bine.