Despre noi

Cosmetice Roua

Credem în natură și în natural,
dar mai ales în cosmetice curate.

Cosmetice Roua

Bine ai venit!

Mă bucur că eşti aici, în casa Roua. Sunt Irina Popescu, omul din spatele cosmeticelor blânde şi curate – wellness pentru pielea ta. Sunt economist ca profesie, director financiar ca funcţie şi mamă de doi.

Îmi plac provocările şi să rezolv situaţii complexe. Ador natura, să îmi îngrijesc lavanda de pe câmp, să dau o raită cu bicicleta printre lanurile de grâu şi floarea soarelui. Mă bucur când mă decuplez de oraş şi de tehnologie şi las timpul să treacă în tihnă. Îmi place să mă uit printre formule de creme, balsamuri, loţiuni şi parfum de uleiuri esenţiale. Îmi place să mă uit acolo pentru că acolo mă regăsesc.

Mulţumesc că îmi dăruieşti timp şi încredere.

„Femeia Roua e inteligentă, conştientă, prezentă şi conectată la natură. Face alegeri corecte pentru ea, pentru cei din jurul ei şi pentru mediul înconjurător. E spirit urban, dar e atrasă de naturaleţe, simplitate şi echilibru.”
Irina Popescu
Creator

Povestea ROUA

Roua este o afacere de familie care a început în 2014 cu o cultură de lavandă şi cu dorinţa de a face lucrurile manual, cât mai aproape de spiritul naturii. Demersul a pornit de la credinţa că munca fizică te reconectează cu tine şi cu ce este în jur. În ciuda pierderilor şi chiar cu riscul lor, s-a spus un NU răspicat folosirii ierbicidelor şi a oricăror substanţe chimice nocive.

Crearea primelor cosmetice ce încorporau uleiul de lavandă din cultura proprie a fost următorul pas firesc. De la săpunul handmade s-a trecut la body butter, ulei de corp, apoi emulsii. Au fost zile întregi de research, săptămâni de muncă, încercări şi experimentări până la definitivarea reţetelor perfecte. Iar ceea ce începuse ca un hobby s-a cristalizat într-o mică afacere care aduce natura în cosmetice: Roua.

Misiunea Roua

Creăm experienţe premium pentru pielea ta, într-un mod cât mai natural. De la ingrediente la ambalaj.

Roua este pentru femeile care îşi doresc să îşi îngrijească pielea într-un mod sănătos şi sustenabil, preţuiesc clipele de relaxare şi reconectare cu sine.

Filozofia Roua

Credem în slow-beauty şi slow-living, în puţin şi bun, în natură şi natural, în meşteşug şi migală.

Operăm cu volume mici şi producem manual, în cantităţi care să ne dea răgaz să ne ocupăm de fiecare articol cosmetic în parte. În medie, lucrăm cu 100 buc/tranşă. Şi cu răbdare, multă răbdare.

Săpunurile, de exemplu, sunt lăsate la maturat, în linişte şi fără grabă, vreme de cel puţin 4 săptămâni. Aşa ne asigurăm că sunt cum trebuie să fie, durabile şi de calitate

Sustenabilitate Roua

Natura este furnizorul nostru dintâi. Ştim cât este de important să o tratăm cu respect şi să avem grijă de ea.

Suntem responsabili şi atenţi cu ceea ce ne înconjoară. Nu irosim resursele şi reducem la minim utilizarea plasticului în procesul de producţie. Reciclăm tot ce se poate recicla şi folosim cu preponderenţă sticla brună, cartonul şi hârtia pentru ambalare şi împachetare.

Urmărește-ne

Roua e despre slow-beauty şi slow-living.
E despre natura ca curăţă şi îngrijeşte.
E despre piele care arată bine şi se simte bine.